Cum sa te pregatesti inainte de a experimenta efectul Ayahuasca

Ayahuasca este o infuzie pe baza de frunze Psychotria viridis combinata cu tulpinile vitei de vie Banisteriopsis caapi, insa pot fi adaugate si alte plante sau ingrediente. Licoarea a fost folosita de triburile amazoniene antice in scopuri spirituale si religioase si este inca utilizata ca bautura sacra de unele comunitati religioase din Brazilia si America de Nord. 

Cu toate ca este folosita in mod traditional de catre anumite populatii religioase, amestecul a devenit popular printre cei care cauta o modalitate de a-si deschide mintea, de a se vindeca de traumele din trecut sau pur si simplu de a experimenta senzatia pe care o ofera. 

Pentru cei care doresc sa incerce experienta oferita de Ayahuasca, trebuie sa calatoresc in tarii precum Peru, Costa Rica si Brazilia, unde sedintele care pot tine si cateva zile, sunt conduse de samani experimentati, care pregatesc bautura si supravegheaza participantii pentru siguranta. 

Este de mentiont ca inainte de a participa la o astfel de ceremonie, este recomandat ca participantii sa se abtina de la consumul de tigari, droguri, alcool, sex si cofeina pentru a-si purifica corpul. De asemenea, pentru a elibera corpul de toxine si pentru a obtine un rezultat mai puternic, este sugerat ca participantii sa tina o dieta pe baza de plante timp de de 2-4 saptamani inainte de a experimenta efectele oferite de Ayahuasca. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie