Beneficiile mai putin cunoscute ale untului de arahide

Se stie ca nucile au un continut bogat de grasimi, dar asta nu inseamna ca un consum moderat poate face rau, ba din contra, fibrele si proteinele ofera energie si amplifica stare de satietate, deci pot avea o contribuitie smnificativa in dietele persoanelor care vor sa piarda in greutate. Totodata, nucile pot ajuta corpul sa consume mai multa energie, chiar si atunci cand organismul este odihnit. 

Potrivit nutritionistilor, cea mai mare parte a grasimii din nuci este nesaturata, iar asta poate ajuta la stabilizarea zaharului din sange si a insulinei. Este de mentionat ca nucile nu sunt bogate doar in proteine, fibre si grasimi sanatoase, acestea contin, de asemenea, o multime de alti nutrienti, cum ar fi vitaminele E si B6, acidul folic, niacina, magneziul, zincul, cuprul si potasiul, dar si minerale precum seleniu si mangan, flavonoide, fenoli, polifenoli si alte substante care lucreaza ca o echipa pentru a proteja celulele si chiar pentru a combate cancerului de colon. 

Untul de arahide se numara printre cele mai accesibile si mai preferate deserturi cand vine vorba de produse facute din nuci si care ofera, totodata un continut bogat de antioxidanti, iar in functie de modul in care oamenii il folosesc in alimentatie, acesta poate contribui la pierderea in greutate sau sa acumuleze kilograme in timpul antrenamentelor de culturism.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie