Papaya te poate ajuta sa slabesti intr-un mod sanatos

In ultimii ani, papaya a fost evidentiat de unele voci din comunitatea sanatatii ca fiind un aliment perfect pentru pierderea in greutate, iar pe langa continutul sau bogat in antoxidanti, fructul exotic poate ajuta inima, creierul si digestia. 

Desi fructul nu vizeaza direct pierderea in greutate, aceasta ofera o compozitie nutritiva care poate sprijini o dieta sanatoasa de slabit, avand un continut ridicat de apa si slab in calorii. Un studiu a indicat ca aportul de fibre poate prezice succesul pierderii in greutate, indiferent de tiparul alimentar, iar asta inseamna ca persoanele care se bazeaza pe o dieta bogata in fibre sunt mai susceptibile in a obtine o pierderea in greutate decat cele care consuma mai putin. 

Pe langa cei mai puternici oxidantii, licopenul si pigmentul carotenoid beta caroten, papaya  contine o enzima unica numita papaina, recunoscuta pentru capacitatea sa de a promova pierderea in greutate si arderea grasimilor. Papaina ajuta la descompunerea proteinelor alimentare si este adesea utilizata pentru a fragezi carnea. 

Papaya este, de asemenea, bogat in antioxidanti care protejeaza corpul impotriva radicalilor liberi. Medicii il recomanda si sustin ca este un aliment excelent de adaugat in dieta zilnica, datorita substantelor nutritive si fibrelor care va pot sustine in atingerea obiectivelor de slabire.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie