Cum va ajuta seleniul sa scapati de kilogramele in plus

Majoritatea femeilor sunt tentate sa caute cele mai bune suplimente care pot accelera procesul de slabire. Seleniul este un mineral cu multe roluri importante pentru organism, iar unul dintre acestea fiind productia de hormoni tiroidieni care ajuta la o mai buna reglare a metabolismului.

Tiroida contine niveluri ridicate de seleniu, care este utilizat pentru a produce si a metaboliza hormonii tiroidieni, pentru a realiza diferite functii, printre care si accelerarea pierderii in greutate. Chiar daca organismul are nevoie doar de o doza mica pentru a functiona normal si corect, deficitul de seleniu poate prezenta un risc mai mare de boala tiroidiana.  

Intr-un mic studiu realizat in cursul a 12 saptamani pe un esantion de 37 de persoane adulte care sufera de supraponderalitate s-a dovedit ca cei care au luat zilnic un supliment de seleniu de 240 mcg, combinat cu o dieta bazata pe restrictii calorice, au pierdut mai mult in greutate decat restul participantilor care au respectat doar regimul alimentar. Totodata, cei care au luat suplimentul zilnic au avut un nivel mai scazut de leptina, un hormon care ajuta la reglarea stocarii grasimilor. .

Nucile de Brazilia sunt o sursa excelenta de seleniu, astfel ca un consum de doua ori pe zi poate creste nivelul nutrientului din sange mai mult decat in contextul in care va orientati spre anumite supliment. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie