Care sunt simptomele care indica infectarea cu Chlamydia

Chlamydia este cea mai frecventa boala cu transmitere sexuala in Statele Unite si nu numai. Infectia poate fi tratata urmand o reteta pe baza de antibiotice prescrise, insa este interzis, de asemenea, orice act sexual pana la vindecarea completa. 

Potrivit medicilor, infectia netratata corespunzator poate dauna corpului si poate duce la infertilitate. De aceea, este esential sa practicati sexul in conditii de siguranta si sa va testati periodic impotriva bolile cu transmitere sexuala (BTS), pentru a evita contractarea oricarei infcetii sau pentru a obtine un tratament adecvat, daca este necesar. 

Antibioticele pot vindeca infectia cu Chlamydia, insa nu pot vindeca unele complicatii pe care le provoaca. Femeile pot dezvolta o afectiune numita boala inflamatorie pelviana, care provoca cicatrici permanente ale trompelor uterine, iar daca cicatricea este prea adanca, poate fi dificil sau imposibil sa mai ramaneti insarcinata. 

Daca simptomele indica faptul ca puteti fi infectati cu Chlamydia, trebuie sa va adresati imediat medicului si sa faceti un test, deoarece este posibil sa aveti o alta boala cu transmitere sexuala care prezinta simptome similare. Testele Chlamydia implica colectarea unei probe de urina sau tamponarea zonei afectate. Ulterior, medicul va trimite recipientul la un laborator de testare pentru a vedea daca este vorba despre Chlamydia sau de alt tip de boala. 

Testarea regulata a bolilor cu transmitere sexuala este foarte importanta in diagnosticarea infectiilor. Manifestandu-se diferit, simptomele observate la femei includ: scurgeri vaginale neobisnuite, pete sau sangerari intre menstruatii, durere in timpul si dupa actul sexual, senzatie de arsura in timpul urinarii, durere abdominala, febra, greata si dureri de spate. Simptomele barbatilor pot include: deversare din penis, senzatie de arsura in timpul urinarii, modificari ale testiculelor, cum ar fi durerea sau umflarea. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie