Exista reguli de consum atunci cand vine vorba de otetul de mere?

Otetul de mere este un lichid foarte acid, fermentat, obtinut din suc de mere. Este un ingredient popular pentru gatit si un supliment alimentar pe care oameni il administreaza direct sau il dizolva cu apa. 

Unele cercetari au dovedit ca otetul poate ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange si la accetuarea pierderii in greutate, ambele fiind adesea obiectivele multor oameni care tin regimuri. Dieta te ajuta sa intri in cetoza, o stare metabolica in care corpul arde grasimea stocata, mai degraba decat energia derivata din alimente ca sursa primara de combustibil. 

Otetul de mere contine doar urme de carbohidrati deci, prin urmare, este putin probabil sa va afecteze negativ. In plus, acesta poate contribui la starea de satietate. O lingura de otet de mere contine aproximativ 3 calorii si mai putin de 1 gram de carbohidrati. Prin urmare, este putin probabil sa va afecteze, cu exceptia cazului in care consumati cantitati mari, ceea ce ar fi un lucru nesigur. Otetului de mere consumat intr-o dieta de regim ajuta la combaterea poftelor si a senzatiilor constante de foame.

Consumul zilnic de 1-2 linguri ar trebui sa fie suficient, deoarece administrarea prea multa poate duce la unele efecte secundare neplacute, cum ar fi eroziunea smaltului dintilor. Alternativ, puteti lua capsule care contin otet deshidratat, insa trebuie sa respectati cu strictete doza de servire recomandata pe eticheta suplimentului. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie