Care este cel mai bun moment pentru a ultima masa din zi?

Cu toate mesajele despre sanatate disponibile in ziua de astazi, se pare ca o masa sanatoasa nu depinde doar de ceea ce mananci, ci si de cand mananci. Ca atare, s-ar putea sa va intrebati daca exista cel mai bun moment pentru a lua cina, si daca exista, care este momentul ideal, mai ales pentru persoanele care sufera de anumite afectiuni sau tin regiumuri alimentare, respectiv diete pentru pierderea kilogramelor in plus. 

Un studiu din 2016 arata ca majoritatea adultilor tind spre o alimentatie neregulata, astfel ca atunci cand vine vorba de momentul ideal pentru a lua cina, raspunsul poate depinde de obiectivele personale legate de sanatate sau de conditiile medicale. 

Indiferent daca doriti sa slabiti sau sa preveniti refluxul de acid sau alte potentiale probleme de sanatate, cel mai bine este sa luati cina odata cu momentul cand apune soarele. In mod ideal, acest lucru va oferi corpului cateva ore de digerat inainte de culcare. 

Studiile sugereaza ca atunci sunteti pusi in situatia de a lua masa la ore tarzii, beneficiile alimentarii mintii si corpului depasesc potentialele dezavantaje ale omiterii ultimei mese a zilei. Se pare ca evitarea unei mese grele, tarziu in noapte, este benefica pentru oricine, indiferent de conditiile medicale. Cu toate acestea, alegerea alimentelor nutritive este la fel de importanta, chiar daca uneori se intampla sa cinezi mai tarziu. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie