1 din 7 adulti nu stiu ca sufera de boli renale cronice

Boala renala cronica (BRC) afecteaza aproximativ 37 de milioane de persoane din Statele Unite (mai mult de 1 din 7 adulti). Aproximativ 90% dintre persoanele care prezinta aceasta afectiune nu stiu ca o au. De asemenea, 2 din 5 adulti care sufera de BCR nu stiu ca se confrunta cu boli cronice renale severe. 

BRC este una dintre cele mai raspandite afectiuni cronice de sanatate, insa din pacate este o afectiune la care majoritatea oamenilor nu se gandesc sau nu isi dau seama ca ar putea avea. Cu toate acestea, Fundatia Nationala a Rinichilor raporteaza ca, desi aceasta afectiune afecteaza aproximativ 37 de milioane de oameni din Statele Unite (mai mult de 1 din 7 adulti), aproximativ 90% dintre ei nu stiu ca o au. 

Intr-o perioada in care COVID-19 a inregistrat scaderi dramatice, afectiunile cum ar fi BRC pot progresa nedetectate. Acest lucru poate duce, asemenea unui efect domino, la exacerbarea unei game de alte probleme de sanatate. Medicii spun ca acesta este motivul pentru care este important sa tratati asistenta medicala primara ca fiind o ingrijire preventiva, mentinand relatia cu medicul si echipa de asistenta pentru a depista si a controla devreme boala cronica de rinichi si nu numai. 

Se pare ca amanarea examinarilor de rutina, impreuna cu cresterea telesanatatii si vizitele la unitatile de ingrijire dau de inteles ca oamenii interactioneaza mai putin cu medicii lor. La fel ca in toate aspectele vietii, COVID-19 afecteaza sanatatea generala a oamenilor, crescand factorii de risc pentru BCR. Un sondaj recent a aratat ca 61% dintre americani au inregistrat o crestere in greutate in timpul pandemiei. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie