Cum puteti imbunatati aspectul si sanatatea dintilor

Zambetul este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observa la un prim contact. Un zambet sanatos nu este intotdeauna realizat peste noapte, dar este nevoie de o varietate de metode pentru a ajuta la crearea si intretinerea acestuia. Iata 5 lucruri usoare pe care le puteti face pentru a va imbunatati aspectul si sanatatea dintilor. 

Ata dentara indepartează placa dintre dinti, acolo unde o periuta normala nu poate ajunge. Folosirea zilnica ajuta la prevenirea cariilor dentare si a gingivitei. Daca nu sunt eliminate la timp, placa si tartrul se acumulează sub suprafata gingiilor, provocand boli boli parodontale, care duc la distrugerea oaselor si la pierderea dintilor.

Fumatul provoaca ingalbenirea dintilor. Pata de fum este uneori o pata superficiala care poate fi slefuita, dar poate, de asemenea, sa parunda adanc in smalt. Fumatul dauneaza, de asemenea, gingiilor sanatoase, determinandu-le sa se retraga si sa dezvolte buzunare mari in jurul dintilor. Acest lucru face ca dinti sa para mai lungi si creeaza spatii intunecate intre acestia. In cazul fumatorilor este foarte dificila inversarea bolii gingivale.

Bauturile precum cafeaua, ceaiul si vinul rosu sunt cunoscute pentru patarea dintilor. Similar fumatului, aceste bauturi pot acumula o pata superficiala pe care dentistul o poate lustrui, insa pot provoca si colorarea interna a smaltului dintilor. Consumul cu ajutorul paielor ajuta la reducerea petelor de pe dinti si poate reduce riscul de aparitie a cariilor.

In functie de nevoile fiecaruia, exista o varietate de produse de albire disponibile: stilouri cu gel, clatiri, paste de dinti, benzi sau albire cu laser. Desi alegerile pot fi coplesitoare, fiecare tip poate avea beneficii specifice care va ajuta sa vizati domeniile cu probleme.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie