Bautul cu ajutorul unui pai este mai benefic pentru dintii tai

O ingrijire excelenta a dintilor ar trebui sa se afle pe lista prioritatilor, avand in vedere ca vor ramane cu noi pentru o perioada foarte lunga de timp. Intr-adevar, periajul si ata dentara sunt esentiale pentru ingrijirea dintilor, dar alimentele de consum joaca, de asemenea, un rol important in igiena orala si sanatatea dintilor. 

Consumul cu ajutorul paielor este de obicei mai bun pentru sanatatea bucala si pentru ingrijirea dintilor copiilor, deoarece mai putina bautura vine in contact cu acestia. Sorbitul direct dintr-un pahar poate duce la un risc crescut de deteriorare a acidului si a zaharului. 

Bauturile precum sucul de fructe, limonada, cele racoritoare si alcoolice sunt prezinta un risc ridicat, deoarece au un acid  pH crescut si, in timp pot dizolva smaltul dintilor, provocand sensibilitate si alte probleme legate de sanatatea bucala. 

Bauturile dulci, sorbite direct dintr-un pahar, sunt in contact direct cu intreaga gura. Bacteriile care cauzeaza cariile adora acest strat de zahar si este posibil sa aveti un risc mai mare de a le dezvolta, ceea ce poate duce la necesitatea unor interventii dentare.

Utilizarea unui pai permite, de asemenea, un consum de bauturi despre care se stie ca provoaca pete cu un contact mai putin direct pe dinti. Acest lucru va reduce decolorarea dintilor. Cafeaua si ceaiul sunt doua substanțe populare care sunt susceptibile in colorarea dintilor daca le consumati zilnic. Asadar, chiar daca pare nefiresc sa beti o bautura calda cu paiul, treceti cofeina printr-un pai pentru a va mentine zambetul stralucitor si alb. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie