Barba poate creste riscul infectarii cu COVID-19

O barba deasa face mai dificila izolarea dintre  masca si suprafata fetei.  Acest lucru creeaza un spatiu in care picaturile care contin virusi pot intra oricand in masca. Potrivit specialistilor, anumite stiluri in ceea ce priveste parul facial pot fi mai putin riscante decat altele in momentul in care vrei o masca care sa se muleze perfect pe forma fetei. 

Specialistii explica ca daca aveti o barba foarte stufoasa care trece peste linia maxilarului si acopera gatul poate crea o sigilare necorespunzatoare, permitand astfel particulelor si fluxului de aer sa treaca dincolo de masca. 

Dr. Adam Friedman, medic dermatolog certificat si membru al Academiei Americane de Dermatologie, spune ca vede aceasta problemăafoarte mult in practica sa. El explica faptul ca dubla mascare poate ajuta in cazul in care cei vizati refuza sa renunte la barba. Cu toate acestea, masca dubla poate duce, de asemenea, la alte probleme, cum ar fi presiunea sau eruptiile de contact iritante prin frecare in spatele urechii. 

Dimensiunea fetelor oamenilor variaza, asa ca trebuie sa ne asiguram ca msca are un sigiliu strans in jurul intregii zone a gurii, a nasului si a barbiei. „Uneori, utilizarea benzii in jurul zonei nasului va ajuta la crearea unei etansari mai stranse, mai ales daca va aflati intr-o zona cu risc ridicat, cum ar fi spitalul”, a declarat specialistul. In cele din urma, anumite stiluri de barba vor functiona mai bine decat altele atunci cand vine vorba de obtinerea unui sigiliu adecvat. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie