Cum iti dai seama de tipul de ten pe care il ai?

Cel mai important pas in ingrijirea pielii este intelegerea tipului specific de piele si modul in care se adapteaza la anumite circumstante sau sezonalitate. Pielea este cel mai mare organ al corpului, la fel de complex si inteligent ca inima, plamânii, ficatul si alte organe vitale. Este important sa alocati timp pentru a afla nevoile specifice ale pielii, astfel incat sa alegeti optiunile potrivite pentru a avea un ten mai sanatos si mai luminos. 

Fiecare persoane este unica, insa exista cateva tipuri comune de piele care va pot ajuta sa identificati locul in care va incadrați cel mai mult. Cele trei tipuri principale de piele sunt denumite in mod obisnuit ca fiind: grase, normale si uscate. Iata o modalitate usoare de a va determina tipul de piele acasa:

Curatati-va bine fata cu un produs de curatare, apoi uscati-o usor. Fara a aplica creme hidrataente sau alte tratamente, dupa 30 de minute, examinati obrajii, barbia, nasul si fruntea, iar dupa alte alte 30 de minute, evalueaza daca pielea ta se simte mai uscata si lipsita de elasticitate atunci cand zambesti sau faci alte expresii faciale. 

Astfel, daca pielea se simte stransa, atunci cel mai probabil aveti un ten uscat. Totodata, daca exista stralucire vizibila in zona nasului si a fruntii, tenul este cel mai probabil normal/mixt, insa daca observati aceeasi stralucire pe obraji si pe langa zonele mentionate, atunci vorbim despre un ten gras. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie