Cum sa folosesti lamaia ca sa scapi de kilogramele in plus

Amestecul de apa cu lamaie este o bautura poate fi savurat fie rece sau fierbinte. Se pretinde adesea ca acest tip de bautura revigoranta are diferite beneficii pentru sanatate, inclusiv imbunatatirea digestiei, intensificarea concentrarii si cresterea nivelului de energie. De asemenea, lamaia contribuie la pierderea in greutate si este un aliment des folosit in multe diete. 

Apa cu lamaie este, in general, o bautura foarte slaba in calorii. Daca stoarceti sucul de la o jumatate de lamaie in apa, fiecare pahar va contine doar sase calorii. Din acest motiv, daca in locul bauturillor care au un continut ridicat de calorii, cum ar fi sucul de portocale si sifonul, cu limonada (fara zahar sau indulcitori), atunci acesta poate fi un mod excelent de a reduce caloriile si de a ajuta la pierderea in greutate. 

De exemplu, o cana de suc de portocale (237 ml) contine 110 calorii, iar o sticla de sifon de 0,49 litri contine 182 de calorii. Inlocuirea chiar si a uneia dintre aceste bauturi pe zi cu un pahar cu un pahar de limonada, ar putea reduce aportul zilnic de calorii cu 100-200 calorii. 

Consumul de lichide cu continut scazut de calorii in timpul meselor ar putea reduce numarul total de calorii. Intr-un studiu, 44 de femei au luat masa de pranz fie cu o bautura bogata in calorii, fie cu una slaba in calorii. Cercetatorii au masurat apoi caloriile consumate si eu descoperit ca lichidele din prima categorie, printre care sifonul indulcit, lapte si diferite sucuri, nu i-a facut pe acestia sa compenseze mancand mai putin.

Desi apa cu lamaie nu este bogata in calorii, ar putea produce un efect similar si ar putea contribui la reducerea aportului de calorii. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie