Cum putem elimina bauturile carbogazoase din dieta zilnica

Desi soda dietetica este saraca in zahar si calorii, nu ofera nicio valoare nutritionala si, in plus, poate crea afectiuni la nivelul dintilor. Studiile au legat consumul de bauturi de unele conditii de sanatate. Chiar daca este dificil sa indepartezi sucul din dieta zilnica, exista mai multi pasi care va pot ajuta sa eliminati sau sa diminuati consumul de sifon. 

Chiar si atunci cand apare pofta, incearca sa elimini din gand posibilitatea de a bea suc. Plimbarile in aer liber sau dusul pot ajuta la schimbarea procesului de gandire si, prin urmare, poate tine pofta deoparte. Totodata, unele studii au demonstrat cum guma de mestecat poate ajuta la infaptuirea acestui lucru. Un alt lucru pe care il poti face este acela de a te asigura ca nu exista sifon in zonele usor accesibile. Astfel, poti contribui la reducerea tentatiei si la minimizarea poftei. 

Dupa cum se stie, foamea este un factor care alimenteaza senzatia de pofta. Prin urmare, daca mananci regulat si eviti senzatia de foame, poti combate pofta pentru suc. Ca sa inlocuiesti „nevoia” de zahar, opteaza pentru un tratament dulce, dar sanatos. Pofta de zahar este incredibil de frecventa, iar in unele cazuri, aceasta dorinta puternica de a bea sifon poate fi pur si simplu limitata prin consumul altor alimente precum: mere, fructe de padure, ananas, mango si struguri, guma de mestecat fara zahar sau iaurt cu bucati mici de fructe. Desi sucurile din fructe contin mai multi nutrienti decat sifonul, acestea au un continut ridicat de zahar. 

Uneori, cel mai simplu mod de a contracara o pofta este de a o inlocui cu ceva similar. Exista o multime de optiuni mai sanatoase si racoritoare printre care apa spumanta infuzata, ceaiul verde sau kombucha, apa cu menta si castravete, sucul de cocos sau ceaiuri din plante si fructe. Aceste bauturi nu sunt doar lipsite de calorii, ci pot oferi chiar beneficii pentru sanatate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie