Dieta cu fulgi de ovaz poate ajuta la pierderea in greutate

Faina de ovaz este des integrata la micul dejun, in special de catre adultii care incearca sa piarda surplusul de kilograme. Avand un continut bogat in carbohidrati si fibre, ovazul este un aliment despre care se pretinde ca ofera multe beneficii pentru sanatate. 

Studiile au aratat ca ovazul si fulgii de ovaz pot ajuta la pierderea in greutate si la reglarea cantitatii de zahar din sange. De asemenea, ovazul este recomandat pentru persoanele care prezinta un risc ridicat al bolilor de inima si de cancer. 

De fapt, adeptii cerealei sunt de parere ca o dieta cu fulgi de ovaz poate elimina pana la la 1,8 de kilograme pe saptamana. Aceasta vine cu un program de slabire care implica inlocuirea meselor zilnice cu fulgi de ovaz, bogati in fibre si cu un aport scazut de calorii. Practic, planul de dieta se bazeaza pe respectarea a trei faze, prima fiind cea mai restrictiva. 

In faza 1, persoanele trebuie sa consume ovaz integral si nu fulgi de ovaz pentru toate cele trei mese din zi, timp de o saptamana. Unii oameni includ fructe in aceasta faza. 

In faza 2, se mentine acelasi ritm, insa se poate adauga o jumatate de cana de fructe sau legume crude la fiecare masa, dar si fulgi de ovaz instant. 

In faza 3, se poate relua o dieta regulata si sanatoasa, dar este necesara o masa de fulgi de ovaz in fiecare zi. De asemenea, se poate adauga o masura de fructe, nuci si arome naturale pentru a da aroma, insa trebuie sa se tina cont de aportul de grasimi. 

In afara de unele fructe si legume, dieta va permite sa adaugati o cantitate mica de lapte degresat, precum si iaurt cu continut scazut de grasimi. Puteti, de asemenea, sa aromati compozitia cu unele condimente, cum ar fi scortisoara sau extractul de vanilie. 

Majoritatea dintre cei care au tinut dieta bazata pe fulgi de ovaz au sustinut ca au pierdut pana la 5 kilograme in prima saptamana. Pe langa faptul ca ajuta la pierderea in greutate, fulgii de ovaz pot contribui, de asemenea, la scaderea tensiunii arteriale, reducerea colesterolului si la digestie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie