Impachetarile cu zat de cafea te scapa de celulita?

Celulita afecteaza aproximativ 80-90 % dintre femei. Desi este extrem de comuna, una dintre cautarile de top pe internet se invarte in jurul modului de a reduce celulita. Datorita cercetarilor actuale, putem incadra celulita ca o problema complexa, care implica numeroase cauze si care necesita un tratament bine prescris. 

Katherine Harmon de la Scientific American, sustine ca exista trei remedii casnice pentru celulita, care functioneaza destul de bine in combinatie cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice, precum exfolierea, periajul uscat pentru a creste drenajul limfatic si impachetarile cu cafea. 

Majoritatea femelior care simt un disconfort creat de prezenta celulitei cauta raspunsuri despre cum sa scapi de aceasta afectiune inestetica. Chiar daca exfoliantele facute cu zat de cafea nu pot elimina complet celulita, s-a constatat ca reduc in mod vizibil aspectul celulitei. Se crede ca acest lucru provine din cofeina care determina dilatarea vaselor de sange, ceea ce imbunatateste fluxul sanguin si strange pielea.

Scruburile cu cafea actioneaza prin doua mecanisme principale: efectele directe ale cofeinei asupra tesutului adipos si efectele masajului care ajuta la scaderea edemului de la nivelul tesutului. In plus, masajul stimuleaza activitatea celulelor care produc colagen si reduce activitatea celulelor adipoase. 

Este de mentionat faptul ca pentru a ajunge la niste rezultate vizibile, ar trebui sa utilizati un exfoliantul pentru celulita si vergeturi de cel putin 2-3 ori pe saptamana. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie