Cum sa prepari o bautura detoxifianta rapid si usor

Este aproape imposibil sa eviti substantele chimice de zi cu zi care iti ameninta sanatatea, mai ales cand sunt ascunse in diferite obiecte cu care interactionam zi de zi, precum mobilierul, hainele, sapunurile si sampoanele. 

In plus, suntem expusi permanent la poluanti din mediu si la substantel chimice periculoase din alimentele de consum, cum ar fi metalele grele, pesticidele si conservantii. Pentru a evita supraincarcarea toxica care ofera senzatia de obseala si balonare, puteti prepara bauturi detoxifiante in propria bucatarie pentru a purifica corpul de toxinele acumulate. 

Primul pas in prepararea unei bauturi de dezintoxicare are la baza incalzirea a 12 pana la 16 uncii de apa. Acum tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati ingredientele. Incepeti prin adaugarea a 2 linguri de otet de mere, apoi amestecați ½ pana la 1 lingurita de ghimbir macinat, ¼ lingurita de scortisoara si o picatura de piper Cayenne. Ultimele doua ingrediente sunt 2 linguri de suc de lamaie si 1 lingurita de miere optional, dar va indulcii bautura.

Pentru o detoxifiere mai intensa, este recomandat ca amestecul sa fie consumat de trei ori pe zi cu aproximativ 20 de minute inainte de mese, timp de doua saptamani, pentru a elimina toxinele. Daca sunteti in cautarea unei modalitati rapide si usoare de a va curata corpul si de a va spori energia, consumati aceasta bautura o data pe zi inainte de micul dejun sau pranz.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie