Acidului boric este folosit pentru afectiunile ochilor, pielii si pentru problemele fungice

Poate suna ca o substanta chimica periculoasa, insa acidul boric, derivat din bor, este de fapt un remediu antifungic, de toate felurile, fiind ingredientul cheie intr-o varietate de remedii eficiente si accesibile la domiciliu pentru unele dintre cele mai frecvente infectii fungice, inclusiv infectiile „piciorului de atlet” si ale drojdiei vaginale.

De asemenea, este de mentionat ca o spalatura facuta acasa pe baza de acid boric ca ingredient cheie poate fi utilizata pentru a curata si combate iritatiile si infectiile ochiului. Totodata, clatirea ochilor cu acid boric ofera rapid o senzatie atenuanta si ajuta la eliminarea poluantilor din ochi. 

De asemenea, acidul boric este utilizat si pe animale, in vindecarea pieilor de bovine si de oaie, ajutand astfel la controlul dezvoltarii bacteriilor si a insectelor. Cand vine vorba de agricultura,  acidul poate trata sau preveni deficientele de bor din plante. 

Unii oameni recomanda acidul boric ca tratament facut acasa impotriva acneei. Este de mentionat ca apare ca ingredient in multe produse topice care trateaza acneea si alte probleme ale pielii. Acidul boric este natural antibacterian si, avand in vedere legatura dintre unele forme de acnee si bacterii, poate ajuta la stoparea eruptiilor.

Cu toate acestea, acidul boric nu este un remediu acneic infailibil si poate irita semnificativ pielea. Multe tari si-au interzis de fapt utilizarea in produse cosmetice, iar potrivit grupului activist american specializat in cercetare, EWG, acidul obtine un scor preponderent negativ pentru problemele de sanatate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie