Putem controla alergiile la animalele de companie?

Alergia la animale de companie este o reactie alergica la proteinele care se gasesc in celulele pielii unui animal, in saliva sau in urina. Semnele de alergie includ cele comune simptome, cum ar fi stranutul si curgerea nasului. Unele persoane pot prezenta, de asemenea, semne de astm, cum ar fi respiratia suieratoare si dificultati ale sitemului respiratoriu. 

Cel mai adesea, alergia la animalele de companie este declansata de expunerea la parul cazut. Orice animal cu blana poate provoca alergii, dar cele mai multe cazuri sunt asociate cu pisicile si caini. Daca aveti o alergie la animalele de companie, cea mai indicat este sa evitati sau sa reduceti expunerea la animal cat mai mult posibil. Totodata, medicamente sau alte tratamente pot fi necesare pentru ameliorarea simptomelor si gestionarea astmului. 

Expunerea de la o varsta frageda poate ajuta in evitarea alergiilor la animalele de companie. Unele studii au descoperit ca o parte dintre copiii care traiesc cu un caine in primul an de viata pot avea o rezistenta mai buna la infectiile respiratorii superioare in timpul copilariei decat copiii care nu au un caine la varsta respectiva. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie