Cum functioneaza dieta pe baza de lichide

Dupa cum sugereaza si numele, dieta pe baza de lichide este una in care sunt permise doar lichidele si alimentele care se transforma intr-un lichid la temperatura camerei sau a corpului. Poate fi recomandata din mai multe motive, in special atunci cand sistemul digestiv este in dificultate. O dieta bazata numai pe lichide se poate realiza numai sub indrumarea medicului. 

In unele situatii, este necesara o astfel de dieta pentru a asigura o buna functionare a corpului. De exemplu, daca intampinati probleme la mestecat sau la inghitit, o dieta pe baza de lichide poate reduce riscul de sufocare sau inecare cu mancare. 

In general, consumul pe baza de lichide este prescris doar cateva zile pentru zile pentru a ajuta organismul sa revina la dieta obisnuita. Rareori este necesar mai mult de doua saptamani. Exceptii pot face persoanele care se pregatesc pentru o interventie chirurgicala,  cele care se recupereaza in urma unei fracturi la nivelul maxilarului si cei care utilizeaza dieta pentru a gestiona eruptiile acute ale anumitor afectiuni medicale. 

Chiar daca aceasta dieta pare sa includa numai „bauturi”, cu instrumentele potrivite, puteti face, de asemenea, multe alimente solide, care sa se incadreze. Topirea, subtierea, strecurarea sau curatarea fructelor, legumelor, branzeturilor si chiar a carnii va pot ajuta sa va mentineti hranitit si multumit. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie