Acupunctura faciala – optiune sigura de infrumusetare

Acupunctura este folosita de mii de ani. Facand parte din medicina traditionala chineza, acest proces poate ajuta la tratarea durerilor corporale, durerilor de cap sau chiar a senzatiei de greata. 

Acest tratament cosmetic este o extensie a acupuncturii traditionale. Se spune ca ajuta in mod natural pielea sa capete o textura mai „tanara”, mai fina si mai sanatoasa. Totodata, spre deosebire de procedurile de injectare, acupunctura faciala se adreseaza nu numai semnelor imbatranirii, ci si sanatatii generale a pielii. 

La nivelul fetei, acupuncturistul va introduce de la 40 pana la 70 de ace, creand „rani” numite microtraume pozitive. Cand corpul simte aceste intepaturi, intra direct in modul de reparare. Acest proces este similar cu cel de microneedling folosit in obtine unor rezultate anti-imbatranire, cu exceptia faptului ca acupunctura este putin mai intensa, avand in medie aproximativ 50 de punctii. 

Aceste punctii stimuleaza sistemul limfatic si circulator, care lucreaza impreuna pentru a furniza substante nutritive si oxigen catre celulele pielii, hranind si uniformizand tenul. Microtraumele pozitive stimuleaza, de asemenea, productia de colagen, care ofera o mai buna elasticitate, minimizand liniile fine si ridurile. 

Acest proces de infrumusetare este o optiune mult mai sigura si mai aceesibila ca pret decat operatia, care poate ajunge la suma 2.000 de dolari. In functie de salonul pe care il alegeti, acupunctura faciala este aproximativ aceeasi.. Un tratament de umplere dermica poate varia intre 450 si 600 de dolari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie